GRAFIKnet AKADEMIJA 2017

GRAFIKnet Akademija i u 2017. godini nastavlja sa svojim aktivnostima. Želimo napomenuti da sve radionice koje organiziramo i dalje darujemo svojim klijentima, jer nam je važno da naši klijenti kontinuirano dobivaju informacije o novostima u branši i samoj grafičkoj tehnologiji. Slijedi nam stanka do jeseni, a od početka godine izdvajamo slijedeće održane radionice i predavanja:

Continue Reading

Durst - Caldera-Elitron „U SUSRET FESPI“

Dana 28/04/2015 u hotelu Arcotel Allegra Zagreb održano je specijalno izdanje radionice „U SUSRET FESPI-Durst-Caldera-Elitron“ u sklopu projekta Grafik.net Akademije. Ovo specijalno izdanje radionice okupilo je više od 30-ak ljudi isključivo vlasnika i direktora, s prvenstvenim ciljem predstavljanja noviteta u segmentu printanja velikog formata.

Continue Reading

Održana 6. radionica na temu DIGITALNI TISAK

Grafik.net Akademija nastavlja sa svojim projektima... 12.03.2015. održana 6. radionica na temu DIGITALNI TISAK

U sklopu edukativnog projekta Grafik.net Akademije dana 12.03.2015. održana je i šesta po redu radionica – DIGITALNI TISAK - unaprijeđenje proizvodnih procesa investiranjem u produktivnije strojeve.

Continue Reading

Grafik.net Akademija 12. i 13.02.2015. održane 2 radionice na temu X-RITE MJERNI UREĐAJI

12.02.2015. – X-RITE – edukacijska radionica

U sklopu edukativnog projekta Grafik.net Akademije dana 12.02.2015. održana je i četvrta po redu radionica – X-RITE - osmišljena kao edukacijska radionica za klijente koji se još uvijek ne koriste uređajima i software-ima svjetski poznatog proizvođača X-Rite. Radionici je prisustvovalo 13 sudionika.

Prisutnima je ukratko predstavljena tvrtka X-Rite koja je svjetski lider u znanosti i tehnologiji boja, te poznati brand za mjerne uređaje u grafičkoj industriji. Korporacija X-Rite u svom proizvodnom portfelju obuhvaća i proizvode tvrtke Pantone, prepoznatljive po razvoju i proizvodnji specijalnih boja. X-Rite proizvodi omogućuju rješavanje vrlo rasprostranjenog problema mjerenja i uspoređivanja boja na različitim substratima i površinama.

Continue Reading

Održana prva radionica – Print Manager

U sklopu edukativnog projekta Grafik.net Akademije dana 03.02.2015. održana je prva radionica – Print Manager.
Radionici je prisustvovalo 8 sudionika kojima je prezentiran software - Print Manager tvrtke INFOSYSTEMS - integrirani informacijski sustav koji podržava cjelokupni proces upravljanja tiskom u poduzeću, od trenutka iniciranja kontakta s klijentom, preko obrade narudžbe, do skladištenja i logistike finalnih proizvoda. Sustav je dizajniran i proizveden isključivo za grafičku industriju na temelju CRM (Customer Relationship Management), MRPII (Manufacturing Resource Planning), JDF (Job Definition Format) standarda i u skladu sa zahtjevima ISO kvalitete. Više o samom sustavu možete pročitati na našoj web stranici INFOSYSTEMS.

Continue Reading

GN Akademija - ljetni odmor

Grafik.net Akademija je svojom posljednjom 11. radionicom završila sa svim svojim projektima planiranima za zimu i proljeće. Trenutno smo na ljetnom odmoru, a s daljnjim projektima nastavljamo na jesen. Još jednom se zahvaljujemo svima Vama na velikom interesu i sudjelovanju, te samim time podršci ovom našem vrijednom projektu. Vjerujemo da ćemo neke radionice zbog velikog interesa ponoviti, ali svakako ubaciti i neke nove. Pratite nas i dalje putem facebooka i web stranice.

Continue Reading

Posebno izdanje radionice u SARAJEVU!

Dana 05/05/2015 održana je i 8.radionica u sklopu Grafik.net Akademije. Organizatori su bili Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, Sarajevo, Graphic.Dot d.o.o., Sarajevo, te Grafik.net d.o.o., Zagreb. Na radionici su predstavljeni Kodakovi softverski alati - Prinergy EVO i Preps, kojima se upravlja proizvodnim procesima, kontrolira, te pomaže u proizvodnji u svim fazama rada, od preuzimanja posla i izrade probnih otisaka do podjele zadataka, visokotiražnog i niskotiražnog tiska i reprinta.

Continue Reading