GRAFIKnet AKADEMIJA 2017

GRAFIKnet Akademija i u 2017. godini nastavlja sa svojim aktivnostima. Želimo napomenuti da sve radionice koje organiziramo i dalje darujemo svojim klijentima, jer nam je važno da naši klijenti kontinuirano dobivaju informacije o novostima u branši i samoj grafičkoj tehnologiji. Slijedi nam stanka do jeseni, a od početka godine izdvajamo slijedeće održane radionice i predavanja:

POSLOVNI DORUČAK GRAFIKnet AKADEMIJE, 31.01.17.

Treću godinu za redom za početak godine organizirali smo Poslovni doručak GRAFIKnet Akademije. I ovaj put, u želji da ovo zajedničko druženje donese i dodanu vrijednost našim klijentima i poslovnim partnerima, odabrali smo zanimljive teme, te nagradnu igru u kojoj su svi nazočni imali jednake šanse osvajanja GRAFIKnet POKLON BONA u iznosu od 2.000,00 EUR.
Pored kratkog osvrta na proteklih godinu dana aktivnosti GRAFIK net Akademije, predstavljen je i plan i programa za 2017. godinu.
Uz Deana Tolpa, zanimljiva izlaganja imali su redom i naši već dugogodišnji partneri Marko Gjeldum iz HGK-e, Valentina Salaj Ćetković predstavljanjem novih mogućnosti poslovanja kroz izvore (su)financiranja i fondove, te naši partneri iz Splitske Banke, Saša Petek i Ana Dašić.

ZAJEDNIČKA RADIONICA - HURA i GRAFIKnet, 16.02.17.

HURA – Hrvatska udruga reklamnih agencija vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi su neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA kroz godinu priprema festivale, edukacije i mnoge druge uspješne projekte. U tom smislu smo se i mi povezali s njima, te zajednički organizirali radionicu, u prostorima HURA-e. Naši predavači Dean Tolp i Nikola Paulić predstavili su Agencijama, članovima HURA-e, sve mogućnosti digitalnog tiska danas, te nužnost standardizacije grafičke proizvodnje, kako bi se ojačala svijest i nužnost visoke razine stručnosti i profesionalnosti, te predstavile sve mogućnosti najbolje prakse postupanja u grafičkoj industriji.

ENGVIEW RADIONICA, 14.03.17.

Radionica namijenjena već postojećim korisnicima EngView najboljeg programskog paketa za izradu kutija i POS/POP stalaka, predstavila je novosti, tips & tricks i ostale zanimljivosti.

EPPLE RADIONICA, 12.04.17.

Postoji niz razloga zašto su Epple boje stekle kultno mjesto među tiskarskim bojama. One imaju globalni ugled u grafičkoj industriji za uspostavu stručnih i preciznih procesa, prilagodljivih rješenja i daju besprijekorne rezultate u tisku. Na ovoj radionici uz predstavljanje tvrtke Epple, sudionici su se upoznali s metodama testiranja boja, standardnom ponudom Epple boja, te ponudom LED boja i boja za ambalažnu industriju.

CANON PREZENTACIJA, 13.04.17.

U sklopu redovnih aktivnosti GN Akademije prvi puta u Hrvatskoj službeno je predstavljena Canon OCE UVgel tehnologija, kao i produkcijski digitalni tiskarski stroj širokog formata koji koristi UVgel tehnologiju - OCE Colorado 1640. Na osnovu viđenih prezentacija, kao i uzoraka printa, lako je zaključiti da će lansiranje prvog stroja zasnovanog na UVgel tehnologiji doista predstavljati ključnu prekretnicu u tisku velikog formata. Premijera se očekuje na sajmu FESPA u Hamburgu gdje će OCE Colorado 1640 biti prvi puta u Europi predstavljan u radu.

Pre – FESPA PREDAVANJE, Beograd 25.04.17. i Zagreb 26.04.17.
DURST - ZUND - MULTIPRESS - ENGVIEW

Pre-FESPA radionica za print velikog formata održana u Beogradu 25.04. i Zagrebu 26.04. Ovom radionicom želja i namjera bila nam je predstaviti novitete u printu velikog formata naših renomiranih dobavljača, te sudionicima ponuditi najnovije informacije i tehnološka riješenja koja će biti predstavljena od 08.05. do 12.05. na najznačajnijem ovogodišnjem sajmu - FESPA 2017 u Hamburgu.