• Osjetite boje

  • Istražite mogućnosti

  • Otkrijte savršenstvo

  • 15 godina s Vama

ZÜND CUTTER-i OD SADA U GRAFIK.NET-ovoj PONUDI

S ponosom objavljujemo vijest da smo od 01/05/2016 postali regionalni distributer svima dobro znane švicarske tvrtke ZÜND!

  • Beskompromisne performanse i švicarska preciznost,
  • Brzi, fleksibilni i kompaktni sustavi,
  • Inteligentna i učinkovita rješenja…

Na već odavno dokazanu kvalitetu ne treba trošiti puno riječi. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije.
Više o ZÜND proizvodima možete pročitati na službenoj stranici ZÜND-a - http://www.zund.com/en/

Primamo narudžbe odmah! :-)

RADIONICA: KODAK WORKFLOW

Cilj radionice održane 12.04.2016. u predavaonici Grafik.net-a bio je da se postojeće korisnike Kodak Workflow-a upozna sa svim novostima i prednostima u odnosu na prethodne verzije, te pomogne u potpunom razumijevanju svih novih mogućnosti i funkcija uz primjere u živo.

Opširnije

FESPA DIGITAL 2016

Od 08. do 11.03.2016. u Amsterdamu je održana ovogodišnja Fespa na kojoj su već uobičajeno bili prisutni predstavnici Grafik.net-a i to na štandu našeg dragog partnera – tvrtke DURST. Proteklih godinu dana Durst je marljivo radio na razvoju tehnologije na bazi vode za tisak velikog formata, te je na ovogodišnjem sajmu predstavio sve novosti i inovacije koje su temeljne za daljnji razvoj "soft signage" proizvoda, te održivost proizvodnje POS proizvoda bez neugodnih mirisa boje. 

Opširnije

ZECHINI REVOBOX – LUKSUZNE KUTIJE PAMETNOG DIZAJNA

Talijanska tvrtka Zechini već je generacijama poznata kao vrhunski proizvođač kvalitetnih strojeva za sve faze tvrdog uveza.

Nastavljajući tu tradiciju kvalitete i inovativnosti, Zechini je pod brendom REVOBOX lansirao novu liniju strojeva, ovaj put za potrebe ambalažne industrije, namijenjenih poluautomatskoj i potpuno automatiziranoj izradi luksuznih kutija koje su, osim luksunog dizajna i kvalitetne izrade, dodatno pogodne za ambalažnu industriju zbog svog specifičnog dizajna koji omogućuje jeftiniji transport i praktično skladištenje.

Opširnije

11. RADIONICA: Dodatna vrijednost u digitalnom tisku

U utorak 24.11.15. održana je i 11. radionica na temu digitalnog tiska - Dodatna vrijednost u digitalnom tisku. Radionici namijenjena postojećim korisnicima Kodak NexPress digitalnog tiskarskog stroja, kao i ostalim korisnicima visokoproduktivnih digitalnih tiskarskih strojeva koji žele povećati prihode implementiranjem dodatne vrijednosti u svoje finalne proizvode. Radionici je nazočilo 5 sudionika. Predavači su bili g. Fabio Marcias, PreSales Consultant iz Kodaka i naš Nikola Paulić, product manager za digitalne tiskarske strojeve iz Kodakove ponude. Izuzetno aktivna radionica sa mnoštvo rasprava i pitanja, bazirana na stvarnim primjerima.

Opširnije

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

Specijalistička radionica koja se već neko vrijeme iščekivala. Techkon uređaji vrlo su popularni u grafičkoj branši upravo zahvaljujući svojoj jednostavnosti, trajnosti, visokoj kvaliteti i ergonomskoj konstrukciji. Stoga su uvelike poznati i zastupljeni u svim granama grafičke industrije. Ovom radionicom sudionicima je omogućeno da upoznaju, u živo vide I isprobaju sve funkcionalnosti TECHKON denzitometara I spektrofotometara. Oni koji su već korisnici Techkon uređaja upoznati su sa svim novim modelima i njihovim unaprijeđenim funkcijama. 

Opširnije

REGIONALNE RADIONICE: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

Jako nam je drago što smo u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom ove godine uspjeli odraditi već 2 regionalne radionice, jednu u Rijeci 26.01.2016., i drugu u Splitu 22.03.2016. U planu za jesen je još i radionica u Osijeku. Tema radionica je „Jednostavnim rješenjima do unapređenja proizvodnje“, a predstavljena su mnogobrojna rješenja iz ponude Grafik.net-a:

Opširnije

PrintFest 2016

PRINT.Fest 2016 - Dani s Gospodinom Printom održani su 3. i 4. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu, gdje se okupilo 128 sudionika iz 11 zemalja.

Brojni sadržaji, od  međunarodnog stručnog skupa "Tisak novog doba", dodjele nagrada za najbolji tiskarski proizvod u Hrvatskoj i regiji CROprint i REGprint, after partyja "U čast Vas i Gospodina Printa" do izložbe nominacija za nagrade CROprint i REGprint, te gospodarske izložbe, učinili su ta dva dana s Gospodinom Printom doista festivalom tiska.

Skup je uz domaćina - tvrtku Tectus, svečano otvorio Krešo Culjak pozdravnim govorom u ime Grafik.neta – GLAVNOG SPONZORA skupa, te Alfredo D. Lorenzini iz Kodaka svojim uvodnim predavanjem na temu "Stanje i perspektive tiska - Tisak novog doba.

Opširnije

POSLOVNI DORUČAK – CJELOVITA RJEŠENJA ZA VAŠE POSLOVANJE

Početak godine uvijek je idealan za kratak osvrt unatrag, sagledavanje trenutnog, te za planiranje... Vodeći se time i ove godine organizirali smo poslovni doručak tzv. „brunch“ za naše prijatelje, kolege, poslovne partnere i one koji će to tek postati. U želji da ovo zajedničko druženje, osim ukusnih zalogajčića, donese i dodanu vrijednost vašem poslovanju ukratko smo obradili slijedeće teme:

  • Kratki osvrt na proteklih godinu dana Grafik.net Akademije, te predstavljanje programa i plana Grafik.net Akademije za 2016. godinu.
  • Očekivanja u domaćem gospodarstvu, te mikroekonomska i makroekonomska analiza.
  • Predstavljanje novih mogućnosti poslovanja kroz izvore (su)financiranja i fondove

Opširnije

NEKA SILE BUDE S VAMA!

Povodom 15 godina poslovanja, te Božićnih i Novogodišnjih blagdana Grafik.netje svoje prijatelje, partnere i kolege 19.12.2015. u Branimir Centru počastio zvjezdanom premijerom dugo očekivanog spektakla Ratovi Zvjezda - Sila se budi. Veličanstvenoj premijeri odazvalo se gotovo 500 ljudi. Zahvaljujemo se svima na fenomenalnom odazivu, što je bilo i za očekivati, i veselimo se nekoj budućoj premijeri. Zavirite u foto album.
May the force be with you!

Opširnije

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 15 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

GRAFIK.NET D.O.O.

Odranska 1/1
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS