10 godina FOGRA partnerstva

Već 10 godina GRAFIKnet promiče unaprijeđenje grafičke proizvodnje aktivnim sudjelovanjem u radnim skupinama, radionicama, istraživanjima i edukacijama u organizaciji FOGRA instituta.
Posebno bi izdvojili naše sudjelovanje u promicanju i pomoći pri implementaciji standardizacije u offset i digitalnom tisku - Process Standard Offset (PSO) i Process Standard Digital (PSD).S današnjim danom uspješno je završeno savjetovanje ukupno 15 tiskara u Regiji od kojih se 8 uspješno i certificiralo.

Jedna tiskara se nije recertificirala tako da popis trenutno sadrži 7 certificiranih tiskara u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.
Važeći popis certificiranih tiskara uvijek možete pogledati na linku:

https://www.pso-insider.de/en/companies/search

Radionice koje organizira GRAFIKnet mogu se održavati u našem ili vašem prostoru.
Stručnim usavršavanjem i dobrim poznavanjem pravila struke dobivate mogućnost predvidjeti kako će izgledati gotov proizvod, kako osigurati kvalitetu cijele naklade i što učiniti kada nastane problem u tijeku prozvodnog procesa čime se prvenstveno smanjuje broj reklamacija, a istovremeno povećava produktivnost.

I razmislite... jer upravo sada je pravo vrijeme za presložiti i reorganizirati vlastito poslovanje, unaprijediti ga i poboljšati.
Ako postoji dobra volja i jasan cilj - iskustva, prijedloge i rješenja za vas imamo.

Kolaz 1

Tagovi: Standardizacija, fogra

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.