GRAFIK.NET

 

Grafik.net d.o.o. jedna je od vodećih kuća grafičke industrije u Hrvatskoj i regiji. Posluje već više od 20 godina i na tržištu se etablirao kao generalni zastupnik Kodaka, Dursta, Zunda i ostalih kvalitetnih dobavljača za područje Hrvatske i regije. Danas je poznat kao tvrtka koja nudi cjelovita rješenja za interaktivne grafičke komunikacije. Preko 120 klijenata je prepoznalo Grafik.net kao pouzdanog partnera, bilo da se radi o malim, srednjim, velikim tiskarama ili grafičkim studijima, marketinškim agencijama i svim partnerima koji imaju potrebe za učinkovitom grafičkom komunikacijom s korisnicima. Osim sveobuhvatnog asortimana, ono što čini Grafik.net jedinstvenim je individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje i podrška klijentima, te pouzdana servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu svog stručnog kadra.

NAŠA VIZIJA
Zastupanjem najkvalitetnijih brendova, kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, te razvojem proizvoda i usluga ostati i dalje uvjerljivi LIDER na tržištu rješenja za tiskarsku industriju u Hrvatskoj i regiji.

NAŠA MISIJA
Kao dobavljač cjelovitih rješenja u grafičkoj industriji najbolji smo u regiji. Premašujemo očekivanja naših klijenata kroz kontinuirano ulaganje u najnaprednije tehnologije i stručno osoblje te ćemo našim kupcima biti prvi izbor. Kroz individualni pristup svakom klijentu, nudimo cjelovitu ponudu kreiranu prema njihovim potrebama – opremu, stručno savjetovanje, edukaciju i servis te time pružamo kvalitetan doprinos konkurentnosti klijenta. Ukratko, klijentima pružamo CJELOVITA rješenja za SVE proizvodne procese u tiskarskoj industriji.

POVIJESNI PUT GRAFIK.NET-A

2000 Tvrtka osnovana 01.09.
2000 Generalni distributer tvrtke CREO za Hrvatsku i BiH
2001 Instalirano prvo komercijalno digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo novinsko digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo flexo digitalno rješenje proizvodnje ploča
2005 Generalni distributer tvrtke Kodak-a za Hrvatsku, BiH, Makedoniju i Kosovo
2006 U ponudu uvedena rješenja za digitalni tisak i doradni uređaji za digitalni tisak
2008 Instaliran prvi digitalni produkcijski tiskarski stroj Kodak Nexpress
2011 Kvalificirani FOGRA partner za PSO certifikaciju (za ofset tiskare)
2013 Generalni distributer DURST-a za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i BiH
2015 Pokrenuta Grafik.net akademija
2015 Generalni distributer tvrtke EngView za Hrvatsku, BiH, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju
2016 Generalni distributer tvrtke Zund za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru i Albaniju
2017 U ponudu uvedeno MIS software rješenje MULTIPRESS
2017 Instaliran prvi DURST Tau 330E u Regiji
2018 Instaliran 200.-ti KODAK termalni CTP u Regiji
2018 Kvalificirani FOGRA partner za PSD certifikaciju (za digitalne tiskare)
2019 Završen projekt unaprijeđenja otisnute ambalaže u makedonskoj tvrtci ALKALOID
2020 Instaliran prvi DURST P5 u Regiji

Tvrtka je startala sa samo 3 zaposlenika, da bi kroz ovih 20 godina izrasla u ozbiljnu kompaniju koja danas zapošljava 29 djelatnika. Ponosni smo na svoj kadar, te uvijek i svuda ističemo kompetencije, stručnost, školovanost, strast za inovacijama i odgovorno ponašanje svih naših zaposlenika. Redovito opslužujemo stotinjak stalnih klijenata i korisnika naših proizvoda i vrhunskih servisnih usluga. Kako do sada, tako i u budućnosti, planiramo pratiti trendove, prepoznavati i predviđati ih, te se truditi biti uvijek korak ispred.

Praćenje potreba i želja naših klijenata i korisnika za nas je velik poticaj i izazov da iz dana u dan budemo sve bolji. Svoju strast za novim tehnologijama, inovacijama i poslovnim trendovima stoga svakodnevno dijelimo sa svim svojim partnerima, vjernim korisnicima, te na taj način želimo poticati razvoj branše, tržišta i šire zajednice.

Promo video - O nama

NAŠIH 20 GODINA

Povodom našeg velikog rođendana dijelimo s priču o naših 20 godina.  Zahvaljujemo na zajedničkim trenucima, te želimo da u naredim godinama podijelimo još mnogo lijepih iskustava!

GRAFIKnet Team!

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 22 godine s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.