GRAFIK.NET NA GRAFIMI

U Beogradu je od 27. do 30.09.2017. godine održan 39. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije – Grafima, koji je ispunio sva očekivanja izlagača i posjetitelja. Na 3.500 m2 sajamskog prostora, svoje je proizvode predstavio 71 direktni izlagač, među kojima je bio i Grafik.net. Ovo je bilo naše prvo izlaganje na Grafimi u Beogradu. Iz svog širokog portfelja ove godine odlučili smo predstaviti dva softverska paketa svojih dobavljača Dataline Solutions - Multipress i EngView Systems.

Multipress je softversko rješenje tj. upravljački sustav za tiskare (ofsetne i digitalne, uz podršku za digitalni tisak velikih formata). To je svojevrsni “mozak tiskare” koji integrira administrativne, financijske i logističke procese poslovanja, kontrolu proizvodnje, njene učinkovitosti i poveznicu s menadžmentom. Razvijen je od strane belgijske tvrtke Dataline, a posjetiteljima ga je predstavio g. Davy Verstaen.

EngView je inteligentan programski paket razvijen za potrebe dizajniranja i izrade kartonske ambalaže i POS/POP stalaka. Pogonjen je nagrađivanom tehnologijom parametrijskog dizajna, a realističnim 3D modeliranjem vodi dizajnere od ideje do stvarnog prototipa u svega nekoliko jednostavnih koraka. Podržani materijali su karton, ljepenka, PVC i slojeviti pločasti materijali. Najnoviju verziju ovog programskog paketa zainteresiranima su predstavile gđa. Tsvetelina Nacheva i gđa. Snejana Todorova.

Uz softverska rješenja predstavili smo i svoja dva ključna Brenda - Zünd i Durst, a posjetitelji su na štandu mogli u radu vidjeti Zünd G3 XL-3200.

„Vjerujem da su softverski paketi poput Multipressa i EngViw-a budućnost i da su nužni za konkurentnost u godinama koje dolaze. Na tržištu Srbije prisutni smo više godina s vrhunskom opremom, a naši klijenti su tvrtke poput DPC-a i BG Reklama iz Beograda, te NS plakata iz Novog Sada. Razvili smo kvalitetan tim i uložili velika sredstva u podršku i servis, a unazad godinu dana zaposlili smo i lokalnog servisera koji je zadužen za naše kupce u Srbiji“, rekao g. Krešo Culjak, vlasnik tvrtke Grafik.net.

 

Tagovi: Durst, Zund, EngView, Multipress

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 22 godine s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.