CERM – MIS za proizvodnju etiketa iz role i ambalažu

Tvrtka Cerm, osnovana 1983. godine sa sjedištem u Belgiji, nudi modularno, procesno učinkovito rješenje za automatizaciju poslovanja, osmišljeno da može udovoljiti specifičnim potrebama industrije tiska etiketa i ambalaže. Unutar Cerm-a radi 60 zaposlenika, a polovicu čine programeri.

Cerm je neovisni dobavljač koji surađuje sa vodećim tvrtkama u industriji tiska etiketa i ambalaže kako bi vam isporučio cjelovito rješenje za namjensko tržište ambalaže i etiketa. Svaka dva mjeseca uspostavljaju se nove veze s partnerima iz cijelog lanca: proizvođači podloga, konvencionalnih tiskarskih strojeva, strojeva za digitalni tisak, strojeva za doradu, proizvođači alata i tiskovnih formi..

Popis trenutnih Cerm-ovih partnera:

CERM partners

Zahvaljujući više od 20 godina iskustva u industriji etiketa i ambalaže CERM danas nudi ovo vrhunsko fleksibilno rješenje za sve tvrtke koje se bave ovim segmentom. MIS softver sastoji se od 8  osnovnih modula, a svaki od njih obuhvaća različite korake u integriranom tijeku rada.

cerm workflow

Kalkulacije

„Čarobnjak“ prilagođen korisniku, pomaže vam u kalkulaciji cijena uzimajući u obzir alate, materijale, folije  i podloge koji se trenutno nalaze na vašim zalihama. Modul vam također omogućuje praćenje dodane vrijednosti po satu tiska kako biste što preciznije odredili svoju prodajnu cijenu. Ponude se automatski generiraju i dostavljaju putem e-maila ili interneta. Moguće je i kreiranje „online“ ponuda preko W4L.

W4L (Web4Labels)

Ovaj modul je predviđen za stalne kupce i zamišljen je kao digitalni izlog za online upite i online narudžbe iz skladišta gotove robe. Web4Labels omogućuje vašem prodajnom odjelu da kupcima pruži trenutne cijene na licu mjesta. Vaši kupci uživaju istu pogodnost: trenutni zahtjev - trenutna ponuda. Naručivanje je jednostavno: samo zabilježite reference, količine, adresu za dostavu, prvu ili ponovljenu narudžbu. Moguće je dostavljanje pripreme uz narudžbu od strane kupca.

Proizvodi

Radni nalozi se obrađuju na temelju tehničkih podataka pohranjenih u vašem katalogu proizvoda. CERM generira setove radnih naloga prema dolaznim narudžbama. Otvaranje radnih naloga je automatizirano na temelju prethodno navedenih tehničkih i komercijalnih podataka. Značajka “Autoplan” omogućuje grupiranje sličnih ili različito oblikovanih priprema na jednom rasporedu tiskovne forme. Ti se podaci mogu automatski poslati i vašem softveru za izradu impozicije.

Narudžbe

Narudžbe se mogu unijeti na temelju administrativnih podataka koji su već prisutni u vašem katalogu proizvoda. Narudžbe uključuju ID proizvoda, količinu, cijenu, adresu za dostavu i dostavu. Ručno unesite narudžbe putem našeg digitalnog izloga Web4Labels ili uvezite narudžbenice kupaca kako biste eliminirali potrebu za unosom. Na temelju narudžbi možete odabrati gotove proizvode sa zaliha, naručiti kod drugih proizvođača ili sami proizvoditi proizvode.

Proizvodnja

Držite se rasporeda. Uskladite proizvodne zadatke s dostupnošću zaliha i steknite jasan pregled kapaciteta po stroju u kratkom i dugom roku. Stvorite detaljne rasporede za svaki korak izrade posla, od odobrenja do otpreme. Rezervirajte kapacitet za predviđene poslove i planirajte vrijeme za održavanje. Optimizirajte planiranje pripreme stroja grupiranjem poslova s istim tiskovnim formama, doradom ili bojama.

Skladište

Optimizirajte i automatizirajte zalihe. Naručujte robu od dobavljača izravno putem CERM sustava. Role se mogu jednostavno identificirati na vašem skladištu pomoću EPSMA kodova i pohraniti na dodijeljenim mjestima. Upotrijebite automatizirane brojače tiska za mjerenje potrošnje role. Nadgledajte inventar pomoću WiFi skenera.

Transport

Izradite naljepnice za pakiranje za ambalažu, za sadržaj i otpremu koristeći jedinstvene barkodove koji su u skladu s GS1. Pratite pošiljke. Uskladištite gotove proizvode, uključujući podatke o lokaciji zaliha. Generirajte otpremnice i pratite pomoću Web4Labels.

Fakturiranje

Automatizirajte fakturiranje isporučene robe na dnevnoj bazi.

Softver namijenjen svima vama koji imate potrebe i želje za poboljšanjem i unapređenjem svoje proizvodnje. Kontaktirajte nas i otkrijte prednosti ovog MIS softvera za vaše poslovanje.

Tagovi: Cerm

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 22 godine s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.