KONAČNO ZAJEDNO – CGS ORIS

Nakon 35 godina uspješnog poslovanja globalni lider u proizvodnji rješenja za upravljanje bojama CGS odlučio se na promjenu vizualnog identiteta logično spajajući 2 imena - CGS i ORIS.

CGS Publishing Technologies International GmbH osnovali su 1985. godine dvojica mladića s jednakim vizijama i idejama. To je istinska "start-up" priča s poviješću koja uključuje i putovanja u Silicijsku dolinu promovirajući inovativna rješenja za grafičku industriju.

Danas CGS ORIS zapošljava 80-ak ljudi u uredima diljem svijeta, sa sjedištem firme u slikovitom njemačkom selu Hainburg u kojemu se ideja i rodila. Ovaj jubilej pokrenuo je puno razmišljanja i puno novih ideja. Jedna od najvećih promjena je promjena naziva brenda u CGS ORIS. „Nakon što smo nekoliko desetljeća poslovali u gotovo svim zemljama svijeta, shvatili smo da je naša tvrtka na nekim mjestima poznata kao CGS, a na drugim poznatija kao ORIS. CGS je skraćena verzija naziva tvrtke, a ORIS naziv porodice proizvoda. Sada smo objedinili ono što je oduvijek i pripadalo zajedno i fokusirali se na jedinstveni snažni brend - pojednostavili smo prepoznavanje  proizvoda sa CGS ORIS tehnologijom ", komentirao je Bernd Rückert, izvršni direktor CGS ORIS.

CGSORIS Brands

Upoznajte neke od novosti unutar CGS ORIS rješenja:

Prošireni gamut

X GAMUT je potpuno automatizirani softver za upravljanje bojama za prošireni ispis u boji u digitalnom i konvencionalnom tisku. Ovaj nagrađivani softver nudi brojne nove mogućnosti za tiskare širom svijeta stvarajući ogromne prednosti pojednostavljujući procese proizvodnje pri tom pomažući u enormnom smanjenu troškova.

Podudaranje softverskih značajki i inteligentnih alata za tijek rada u X GAMUT-u omogućuje tiskarama da iskoriste puni opseg tiska i boje, tako da se točkaste boje i slike sjajno reproduciraju u svim svojim nijansama i detaljima bez korištenja posebnih boja. Točkaste boje mogu se precizno reproducirati korištenjem standardnog seta od 7 ili 8 boja uz dodavanje narančaste, zelene i ljubičaste boje.

Ambalaža, mediji i podloge za probni otisak

CGS ORIS nudi nekoliko inteligentnih alata koji su posebno razvijeni za industriju ambalaže radi optimizacije rada, npr. za brzu i jednostavnu pohranu brand boja, za njihov ispis bez upotrebe spot boja ili za izradu prototipa pakiranja u boji. Uz to, dostupan je i najkvalitetniji portfelj medija koji uključuje najširi raspon probnih podloga za eko solventne pisače posebno formuliran za najstrože zahtjeve kvalitete industrije ambalaže. Podloge imaju ekskluzivni ultrafini nanoporozni premaz koji definitivno jamči najbolje rezultate.

Komunikacija i razmjena informacija

Pohranjivanje i komuniciranje svih relevantnih aspekata boje nije samo ključni zahtjev za vlasnike velikih robnih marki, već je to osnova uspješnog upravljanja bojama kako bi se osigurala postojana boja na svim podlogama i kroz čitavi lanac opskrbe. Alat je neprimjetno povezan s cijelim paketom boja, što jamči dosljednu komunikaciju u boji između vlasnika marke, dizajnera, proizvođača tinte i tiskare.

Digitalni i industrijski tisak

Danas ništa nije nemoguće - boje i slike ispisuju se na gotovo svemu što se može zamisliti! Kako bi zajamčio idealan proizvodni postupak neovisno o konvencionalnim metodama, digitalin tisak se često kombinira s konvencionalnim postupcima tiska – CGS ORIS nudi vodeći softver u industriji za usklađivanje boja kroz sve tehnike tiska, te postizanje potrebnih industrijskih standarda (poput Fogra 39 / 51, GRACoL itd.). Uz to, postoje napredne softverske značajke koje nude mogućnost uštede ogromne količine boje. Ne trebate više brinuti o vrsti podloge, uvjetima ispisa ili poslovima koje treba ponoviti u budućnosti!

Kontrola kvalitete i certificiranje

CGS ORIS nudi kompaktne alate koji se povezuju sa svim ostalim aplikacijama programa Color Suite za učinkovitu i pouzdanu kontrolu kvalitete svakog dijela radnog procesa. Rezultati ispisa automatski se prate prema industrijskim ili vlastito definiranim standardima, a certificiranje se provodi s apsolutnom lakoćom.

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.