DURST SLAVI 100. INSTALACIJU TAU RSC PLATFORME

Samo 2 godine nakon uspješnog lansiranja na tržište, Durst slavi 100. instalaciju svoje tržišno dokazane i izuzetno uspješne tehnološke platforme Tau RSC. Ova čast pripasti će glavnom europskom proizvođaču etiketa kojemu će ovaj stroj uskoro pružiti visokokvalitetnu proizvodnju s neusporedivom produktivnošću i brzinom.

Ogroman interes za ovom Durstovom platformom započeo je 2017. godine nakon sajma Labelexpo u Bruxellesu kada je Durst pemijerno predstavio Tau 330 RSC. Posjetitelji i konkurencija bili su iznenađeni onim što je Durstova RSC tehnologija tada obećavala u pogledu kvalitete ispisa i performansi, a s rezolucijom 1200x1200 dpi i maksimalnom brzinom kolornog ispisa od 80 metara/minuti.
 
Devet mjeseci kasnije, te nakon uspješnog beta-testa ove nove i revolucionarne tehnologije, Durst je započeo s isporukom prvih Tau 330 RSC platformi. Od tada se sve veći broj malih, srednjih i velikih proizvođača etiketa odlučuje za ovu novu, UV inkjet referentnu platformu - Tau 330 RSC, ekonomičniji - Tau 330 RSC E ili najnoviji - Tau RSCi.

2019 JOMI 3 of 23


Od sredine ove godine Durst nastavlja s instalacijama prvih Tau RSCi 330/420/510 sustava za tisak etiketa i naljepnica, koji čine najmlađe članove Durstove Tau RSC platforme.
 
 „Predstavljeni prije 2 godine, Tau 330 RSC i Tau 330 RSC E postavili su novi standard u segmentu ispisa etiketa i ambalaže. Sada sa 100 instalacija širom svijeta ponosni smo i sretni na ukazanom nam povjerenju od strane svih zadovoljnih Tau RSC korisnika. Uvjereni smo - a konstantne pozitivne povratne informacije od korisnika nam to i potvrđuju - da će naša nova nadograđena Tau RSC platforma i dalje predstavljati standard industrijskog digitalnog inkjet tiska u industriji etiketa i ambalaže."
izjavio je Helmuth Munter, Durstov menadžer segmenta Label & Flexible Packaging.

GRAFIKA DURST 002

S ponosom ističemo da su 2 korisnika GRAFIKnet-ovi klijenti koji su također posvjedočili o svojim pozitivnim iskustvima s Durst TAU RSC platformama."UV ink jet tehnologija za proizvodnju etikete na roli omogućava našim kupcima da bez visokih troškova pripreme i izrade tiskovnih formi, u vrlo kratkom vremenu mogu dobiti vrhunsku etiketu u manjim i srednjim nakladama. Ekonomično proizvodimo naklade od nekoliko stotina pa do cca 80.000 etiketa. Pritom su za te naklade cijene po etiketi vrlo konkurentne u odnosu na konvencionalne tehnike."
izjavio je Saša Ostojić, jedan od suvlasnika tvrtke Skripta tisak iz Osijeka u Hrvatskoj.

2019 JOMI 23 of 23

“Nakon instalacije odmah su bili vidljivi glavni benefiti digitalnog ispisa. U jednom danu odradili smo 35 poslova uz barem 20 izmjena materijala - što je u ofsetu nezamislivo. Digitalna proizvodnja je u usporedbi s ofsetom puno čišća i ne stvara toliko prljavštine, a konfiguracija koju smo instalirali u mogućnosti je otiskivati CMYK + bijelu - što dodatno širi mogućnost aplikacija koje možemo realizirati. Uz ulaganje u Durst proširili smo i kapacitete dorade s dva stroja kako bi mogli obraditi novu količinu otisnutih poslova.
Glavni benefit kojeg smo dobili s Durst TAU 330 RSC E UV je fleksibilnost naše proizvodnje u tisku. Mislim da smo i dodatno prepolovili rokove isporuke sa 7 na 3 dana.”

izjavio je Darjan Lipoglavšek, vlasnik tvrtke JOMI Labels d.o.o. iz Radeče u Sloveniji.

GRAFIKA DURST 003

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.