DURST PREMIJERA NA FESPI 2015 – boje na bazi vode i potpuno automatizirana proizvodnja

Na ovogodišnjoj FESPI (Koeln, 18.-22.05.15.) premijerno će biti predstavljena najnovija dostignuća iz Durstovog asortimana za tisak velikog formata. Ključna tema ovogodišnjeg sajma je premijerno predstavljanje ekološki prihvatljive boje na bazi vode. Više od dvije godine Durst je provodio istraživanja o bojama na bazi vode, a kao rezultat toga proizvedena je nova kategorija strojeva – Rho WT 250 HS, za tisak na krutim i fleksibilnim materijalima velikih formata, što će naravno biti predstavljeno na ovogodišnjoj FESPI.

Rho-WT-250-HS-4C-PressDurst Rho 250 WT HS

„Soft signage“ segment proizvoda također se okoristio prednostima ekološki prihvatljive Durstove nove tehnologije na bazi vode.

Rhotex HS nudi ispise na tekstilnim materijalima s netoksičnim i bez mirisnim disperzijskim bojama , dok novi Rhotex 180 TR koristi vodene sublimacijske boje.

RhotexHS-1280x470Rhotex 180TR.54b3d1758f7c0
Rhotex HS i Rhotex 180 TR

Durst će također pružiti informacije o daljnjem razvoju sustava Kappa 320 za industrijsku proizvodnju kućnog tekstila i interijernog namještaja, te tom prilikom predstaviti uspješni Rho 1312 flatbed sustav u verziji Rho 1312AF s redizajniranim ulagačem.

Rho 1012-1280x470Novi Durst Rho 1000 AF – sistem s automatskim ulagačem

Durst tehnologija na bazi vode temeljna je inovacija za“ soft signage“ i ona je nužna za održivost proizvodnje POS proizvoda bez neugodnih mirisa boje.

S razvojem novih Rho WT boja , moći će se proširiti raspon primjene, te na taj način pristupiti novim tržištima, a kontinuiranim razvojem UV tiska moći će se ponuditi široka fleksibilnost materijala, te viši stupanj automatizacije.

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 20 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.