Grafik.Net Akademija krenula sa svojim aktivnostima

Nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom, Grafik.Net Akademija vraća se sa zanimljivim temama i novostima iz grafičke industrije. 4 radionice u razmaku od mjeseca dana održane su na 2 lokacije – u Zagrebu i Beogradu.

Za prvu temu odabrali smo predstavljanje noviteta u proizvodnji ETIKETA naših renomiranih dobavljača - Durst, Grafotronic, MPS, Grafikontrol, Miraclon i Cerm. Ovom radionicom održanom u travnju ponudili smo najnovije informacije i tehnološka rješenja u proizvodnji etiketa i fleksibilne ambalaže.

Specijalistička radionica za tisak velikog formata, održana 18.05.22. u Zagrebu i dan prije u Beogradu prethodila je sajmu FESPA u Berlinu (31. 5. do 3. 6.) bila je odlična prilika da svojim sadašnjim i budućim korisnicima predstavimo novitete u tisku velikog formata svojih renomiranih dobavljača, a koja su predstavljena i na sajmu FESPA.

Naime, pisači za tisak velikog formata, posljednjih su godina postali gotovo standardna oprema u okviru grafičkih tvrtki. Radi se o rješenjima koja pokrivaju širok spektar grafičkih proizvoda i koja zbog toga spadaju među najtraženije na tržištu.

Sudionicama radionice predstavili smo rješenja tvrtki Durst, Vanguard, Zünd i Plamac te softverska rješenja Multipress i EngView.

Izuzetno smo sretni zbog odličnog interesa i odaziva na sve četiri radionice.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i idemo dalje...

Tagovi: GN Akademija

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 22 godine s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.