REPROMATERIJAL

GRAFIKnet korisnicima osigurava repromaterijal koji ide uz svu opremu iz naše ponude, što uključuje CTP digitalne offsetne ploče, flekso termalni film s svom pripadajućom kemijom, boje i repromaterijal za digitalne tiskarske strojeve DURST, KODAK, KONICA MINOLTA, CANON, EPSON... Zajednička karakteristka svih elektrofotografskih digitalnih tiskarskih strojeva iz našeg portfelja je ORC (Operator Replaceable Components) model održavanja. Naime, za razliku od naplate repromaterijala i održavanja "po kliku" kako to radi konkurencija, naše strojeve najvećim dijelom održava sam vlasnik, tj. operater, a repromaterijal se kupuje i plaća prema stvarnom utrošku. To otvara mnoge mogućnosti ušteda u produkciji i time omogućuje znatno jeftiniju proizvodnju i ostvarivanje većih prihoda i zarade.

Trenutno najprodavanije iz Kodakovog portfelja su termalne bezprocesne ploče - SONORA XP, koje osim ekološki prihvatljivog i održivog rješenja, omogućuju veliku energetsku učinkovitost, samim time značajne uštede u potrošnji električne energije, vode i kemikalija.

S druge strane, kod DURSTA je pak potrebno istaknuti boje na bazi vode kao novu kategoriju boja - RHO WT BOJE. Paralelno s plasiranjem ekoloških boja na tržište proizvedena je i nova kategorija printera s modificiranom tehnologijom – Rho WT printeri za tisak velikog formata, printeri za „Soft signage“ i tisak na tekstilu. Razvojem novih Rho WT boja uvelike se proširio raspon primjene, te se otvorila vrata ka mnogim novim tržištima i industrijskim granama. Kao konačan proizvod dobivaju se ekološko prihvatljivi, netoksični proizvodi, bez neugodnih mirisa boje. Očekivano, najveća primjena desila se prvenstveno u prehrambenoj i tekstilnoj industriji, te POS proizvodima.


EPPLE 

EPPLE

Epple – postoji niz razloga zašto su Epple boje stekle kultno mjesto među tiskarskim bojama. One imaju globalni ugled u grafičkoj industriji za uspostavu stručnih i preciznih procesa, prilagodljivih rješenja i daju besprijekorne rezultate u tisku. Epple posjeduje svoj vlastiti istraživačko - razvojni centar sa svjetski priznatim stručnjacima koji konstantno rade na razvoju boja poput UV-LE i LED boja koje danas predstavljaju standard, a osim toga ekološki su prihvatljive.


EPPLE Website


Strukturno kabliranje

RAČUNALNE MREŽE

Opis osnovnih usluga koje Vam pruža Grafik.net tim za instalaciju strukturnog kabliranja, kao ovlašteni instalateri za sustave vrhunskih proizvođača Corning i Siemon, sa višegodišnjim iskustvom i referencama u izvođenju.
Projektiranje, izvođenje i atestiranje (certificiranje) računalnih mreža, odnosno mreža strukturnog kabliranja svih kategorija (Cat.5e, Cat.6, Cat.6A, Cat.7, Cat.7A), s jamstvom do 25 godina.
Izvođenje strukturnog kabliranja za data centre pred-terminiranim sustavima strukturnog kabliranja (FO MTP /Cat.6/7 sustavi) najkvalitetnijih svjetskih proizvođača poput “ Corning cable system” i “Siemon”.
Prodaja pasivne i aktivne opreme opreme za računalne mreže.

AUDIO/VIDEO I KONFERENCIJSKI SUSTAVI

Projektiranje, isporuka opreme i izvođenje multimedijalnih sustava svih veličina i za različite namjene, kao što su: kongresne dvorane, učionice/predavaonice, sobe za sastanke i slično.
Prodaja i ugradnja audio/video i prezentacijske opreme kao što su:

  • projektori , platna, LCD TV i audio sustavi
  • smartboard , interaktivni projektori, sustavi centralnog upravljanja opremom
  • videokonferencijski sustavi za različite prostore i namjenu

USLUGE TEHNIČKE PODRŠKE

Podrška korisnicima i projektantima u izradi rješenja, projektne dokumentacije i troškovnika za sustave strukturnog kabliranja i A/V sustave.

Grafik.net u časopisima

2014

Konica Minolta - Nova serija bizhub PRESS C1070

PrintManager - Potpuna rješenja za Vaš uspjeh

2013

e-TISAK (Web2print) web aplikacija za izradu tiskovnih formi

Novi stroj iz Durstove radionice

Flexcel NX

Kvalitetan tisak za europskog kupca

Priča o uspjehu

Grafik.net - stručnjaci za digitalni tisak

X-Rite i Pantone rješenja

Zaustavljanje investicija najveća je kočnica za ostvarivanje profita

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

 

Grafik.net Newsletters

2015.


2014.


2013.


2012.


2011.


2010.

 

Dorada

DORADA

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema


ZUND 

ZÜND

Svima dobro poznati i već odavno kvalitetom dokazani švicarski digitalni rezači koje prvenstveno odlikuju:

  • Beskompromisne performanse i švicarska preciznost
  • Brzina, fleksibilnost i kompaktnost sustava
  • Inteligentna i učinkovita rješenja

ZUND WEBSITENOVOSTI


MORGANA 

MORGANA

Izuzetno robusna doradna oprema koja zahtijeva vrlo malo prostora za rad. Automatske i stolne bigerice, produkcijske falcerice i produkcijski multifunkcijski doradni strojevi, uvez klamanjem, UV lakiranje.

MORGANA Website


HUNKELER 

HUNKELER

Proizvođač zasigurno najkvalitetnijih narrow web doradnih strojeva. Švicarska kvaliteta.

Hunkeler Website


DUMOR 

DUMOR

Cjenovno najpovoljnija rješenja za male tiskare i print shopove. Stolne falcerice, stolni multifunkcijski doradni strojevi, rezačice papira i kartica.

DUMOR WEBSITE


MGI 

MGI Digital Technology

Još jedan svjetski poznati lider na području proizvodnje opreme za digitalni tisak i doradu. Visokoprodukcijski digitalni tiskarski i doradni strojevi iz arka i role namijenjeni su tisku na papir i sintetske materijale. Doradni strojevi namijenjeni za izradu kartica, parcijalni i reljefni uv tisak, i digitalni foliotisak. U sve svoje proizvode i proizvodne procese integriraju ekološka rješenja, te aktivno promiču program recikliranja.

MGI Website


VIVID 

Vivid Laminating Technologies

Britanski proizvođač visokokvalitetnih strojeva za laminaciju namijenjenih malim i srednjim tiskarama – Single Side i Roll Laminatori za male i velike formate.

VIVID WEBSITE


ZECHINI 
REVOBOX 

ZECHINI

Talijanska tvrtka, već je generacijama poznata kao vrhunski proizvođač kvalitetnih strojeva za sve faze tvrdog uveza. Nastavljajući tu tradiciju kvalitete i inovativnosti, Zechini je pod brendom REVOBOX lansirao novu liniju strojeva, za potrebe ambalažne industrije, namijenjenih poluautomatskoj i potpuno automatskoj izradi luksuznih kutija koje su, osim luksunog dizajna i kvalitetne izrade, dodatno pogodne za ambalažnu industriju zbog svog specifičnog dizajna koji omogućuje jeftiniji transport i praktično skladištenje.

NOVOSTIZECHINI WEBSITEREVOBOX WEBSITE


GRAFOTRONIC 

GRAFOTRONIC

Doradni strojevi za etikete iz role omogućiti će jednostavno finaliziranje i brzo plasiranje gotovih proizvoda na tržište.

GRAFOTRONIC WEBSITE


GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 20 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Odranska 1/1
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.